TurboTorill - Maratontrening og Eventyrreiser

Maratontrening og Eventyrreiser to veldig ulike tema i samme blogg, hvordan skjedde det?

Bloggen startet i mars 2016 da jeg bestemte meg for å løpe maraton. Utgangspunktet mitt var at at løping er noe en gjør for å varme opp til noe annet, eller for å rekke bussen, til nå å skulle løpe for moro skyld og stille opp i en konkurranse med bare løping, over flere mil. Hvordan det gikk underveis og om målet om gjennomføring av 1/2maraton i Trondheim i september ble nådd og hva som skjer videre med trening leser du om i "TurboTorill Trener Til Trondheim Maraton".

I september 2016 reiser jeg på ett nesten 3 måneder langt eventyr til Ecuador og Galapagosøyene. Der skal jeg lære spansk, arbeide som frivillig på et dyrereservat ved Puyo i Amazonasjungelen og på et naturreservat på San Cristobal, en av Galapagosøyene, samt reise litt rundt på øyene til slutt før jeg vender hjem i desember. Hvordan dette går, og om det blir et eventyr leser du om i "TurboTorill Tar Turen Til Ecuador".

Vel hjemme etter Ecuadorturen (liten spoiler på at jeg kommer hjem der altså...) tar jeg igjen opp løpinga og målet er en ny halvmaraton i Trondheim september 2017 og halvmaraton på Cuba november 2017. Altså en helmaraton tilsammen på året. Dette løpeåret skal vise seg å ikke bli like enkelt som det forrige. Ulike utfordringer dukker opp, og for ikke å avsløre noe allerede nå hvordan det går, les heller avsnittet om "TurboTorill Trener Til Trondheim og Havana Marathon". 


Helmaraton er et mål i 2018. Både Tromsø under midnattsolen i juni og i Trondheim i september. Å fullføre minst en av de to helmaratonene, og kunne krysse det av på lista. Det er årets store mål. Maratonreisen fortsetter, hvem vet hvor dette ender. Vil du være med (vite det), så heng på..... 

Ute til høyre i skjermbildet på finner du de to ulike bloggene. Velg den du vil ha og alle innlegg innenfor dette temaet kommer kronologisk opp med det nyeste øverst. Klikk på hjem for å komme tilbake hit. Litt lenger ned til høyre ligger alle innlegg sortert på dato, uavhengig av tema.
På mobil klikker du på linja "hjem" litt lenger opp på siden. Da kan du velge hvilken blogg du ønsker å lese.

God fornøyelse! Håper du liker det du leser.

TurboTorill :)

Wish it. Dream it. Do it.
Kuhaugen, Trondheim. 

1 kommentar: